Η πριγκίπισσα Κέιτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο και έκτοτε αναρρώνει στο σπίτι της οικογένειας στο Windsor.

Όταν η είδηση ​​ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από το Παλάτι του Κένσινγκτον στις 17 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ότι η πριγκίπισσα Κέιτ, 42 ετών, «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μετά το Πάσχα».

Οι εικασίες σχετικά με την υγεία της έφτασαν στο απόγειο αυτή την εβδομάδα, όταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία του στο στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor λόγω «προσωπικού ζητήματος».

 

Το παλάτι δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τον λόγο πίσω από την απουσία του Γουίλιαμ και μοιράστηκε ότι η Κέιτ «τα πάει καλά» εν μέσω της ανάρρωσής της.

Την Πέμπτη, το Παλάτι του Κένσινγκτον διέλυσε τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έναν εκπρόσωπο της Κέιτ, λέγοντας: «Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απείχε (των δημοσίων καθηκόντων της) μέχρι μετά το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν υπήρχε σημαντικό».

Την ίδια μέρα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την ακύρωση της παρουσίας του στο μνημόσυνο του αείμνηστου βσιλιά Κωνσταντίνου στο Windsor, επισκεπτόμενος τη συναγωγή Western Marble Arch στο Λονδίνο.

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την επέμβαση της Κάθριν Μίντλετον, την ανάρρωσή της και πότε είναι πιθανό να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα.

Τι συνέβη στην πριγκίπισσα Κέιτ;

Στις 17 Ιανουαρίου, επιβεβαιώθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον ότι η πριγκίπισσα  Κέιτ είχε εισαχθεί στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

Το παλάτι εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανη η επιστροφή στα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

Πριγκίπισσα Κέιτ:  Η μόνη φωτογραφία που έχουμε από τη νοσηλεία της είναι η επίσκεψη του συζύγου της

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες δημόσιες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.»

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της πριγκίπισσας, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι αφορά σε καρκίνο.

Πόσο καιρό έμεινε στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Κέιτ;

Ο πριγκίπισσα Κέιτ πήρε εξιτήριο από την Κλινική του Λονδίνου στις 29 Ιανουαρίου μετά από 13 ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε σε μια δήλωση: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Έχει καλή πρόοδο.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν.

Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ