Αυτή τη φορά, η πριγκίπισσα Κέιτ συζητήθηκε ιδιαίτερα για την απουσία της από τα βραβεία BAFTA το βράδυ της Κυριακής. Η 77η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο διεξήχθη, χωρίς την Κέιτ, παρά την αδυναμία που τρέφει η ίδια για τον θεσμό.

Μετά το χειρουργείο η μητέρα τριών παιδιών αναρρώνει στο σπίτι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε μόνος του, ζητώντας συγνώμη που η αγαπημένη του δεν μπορούσε να τον συνοδεύσει.

Στην περσινή διοργάνωση, η πριγκίπισσα Κέιτ ήταν εκεί εντυπωσιάζοντας με το look της. Η Κάθριν εμφανίστηκε με κατάλευκη τουαλέτα Alexander McQueen, η οποία είχε έναν ιδιαίτερο ώμο και την συνδύασε με ένα ζευγάρι γάντια μέχρι τον ώμο.  Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια γνωστής αλυσίδας ρούχων, που κόστισαν μόλις 17.99 λίρες.

Πριγκίπισσα Κέιτ
Η πριγκίπισσα Κέιτ στα περσινά BAFTA

Μία από τις εμφανίσεις της Κέιτ, που είχε γράψει ιστορία, ήταν εκείνη το 2017. Επιλέγοντας ξανά τον οίκο Alexander McQueen, είχε τραβήξει τα βλέμματα με το floral φόρεμά της και το hair look της.

Πριγκίπισσα Κέιτ
Το ζευγάρι, το 2017, στα βραβεία

Κανείς, όμως, δεν ξεχνά και το outfit της το 2020. Με πριγκιπικό look και εξαιρετικά ευδιάθετη, συνόδευσε τον καλό της.

Πριγκίπισσα Κέιτ
Γουίλιαμ και Κέιτ, το 2020

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ