Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά

Η πριγκίπισσα Κέιτ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που η επέμβαση στην κοιλιά της την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας νωρίτερα φέτος.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη στο Windsor σε ένα αυτοκίνητο ενώ παρέμενε ινκόγκνιτο, φωτογραφήθηκε πριν από τις 9 το πρωί φορώντας ένα μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ενώ οδηγούσε μαζί με τη μητέρα της Carole Middleton που οδηγούσε, σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το TMZ.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την ανακοίνωση της για χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο, έχοντας κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τον Δεκέμβριο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Όταν η είδηση ​​ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από το Παλάτι του Κένσινγκτον στις 17 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ότι η Κέιτ, 42 ετών, «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μετά το Πάσχα».

Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά
Πριγκίπισσα Κέιτ: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία και το χειρουργείο – Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Την περασμένη εβδομάδα, το Παλάτι του Κένσινγκτον διέλυσε τις εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ήταν εκτός των καθηκόντων της μέχρι μετά το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».

Όταν έγινε η ανακοίνωση ότι οι δημόσιες υποχρεώσεις της είχαν αναβληθεί, μια δήλωση επεσήμανε: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλει να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενους αρραβώνες της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσους δυνατό, το συντομότερο δυνατό».

Τότε κοινοποιήθηκε μια εκτενής δήλωση που εξηγούσε την κατάστασή της, η οποία αναφέρει:

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές , είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Είναι κατανοητό ότι η κατάσταση της Κέιτ δεν είναι καρκινική και ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε ξαναπρογραμματίσει το ημερολόγιό του για να υποστηρίξει τη γυναίκα του και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η πριγκίπισσα Κέιτ πήρε εξιτήριο από την κλινική του Λονδίνου στις 29 Ιανουαρίου μετά από 13 ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε σε μια δήλωση:

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Έχει καλή πρόοδο.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν.

Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ