Η πριγκίπισσα Charlotte απέτισε φόρο τιμής στην προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, στην κηδεία της σήμερα το μεσημέρι.

Ντυμένη στα μαύρα, η νεαρή γαλαζοαίματη, συνδύασε το Ancar παλτό της με μία διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα πετάλου αλόγου.

Το μικροσκοπικό αλλά συγκινητικό αξεσουάρ, είναι το πρώτο σημαντικό κόσμημα της Charlotte που φαίνεται να είναι μία τρυφερή ένδειξη αγάπης στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία λάτρευε τα άλογα.

Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image

Η αγάπη της βασίλισσας για τα άλογα αλλά και τις ιπποδρομίες ήταν γνωστή και σε ηλικία τριών ετών είχε κάνει το πρώτο της μάθημα ιππασίας. Από τότε δεν σταμάτησε να ασχολείται με το αγαπημένο της χόμπι.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη, η δημοσιογράφος Clare Balding αποκάλυψε το γλυκό λόγο που κρύβεται πίσω από την αγάπη της Ελισάβετ για την ιππασία. Μιλώντας στο BBC, είπε: “Το πάθος της βασίλισσας ήταν τα άλογα και τα σκυλιά. Η ιππασία ήταν κάτι που μοιραζόταν με το κοινό της. Η μονάρχης λάτρευε να επισκέπτεται τους στάβλους, να βλέπει τα άλογα και να μιλάει με τους ανθρώπους που τα φρόντιζαν¨.

Getty Images/Ideal Image

Η Ελισάβετ εκτός από την ιππασία, ασχολήθηκε και με την εκτροφή αλόγων για ιπποδρομίες. Τα 180 άλογα και πόνυ φυλάσσονται σε διάφορες κατοικίες και στάβλους, στο Balmoral και στο Sandringham.

Πολλά από τα καθαρόαιμα άλογά της, έχουν κατακτήσει εντυπωσιακούς τίτλους και το 2013, η βασίλισσα, έγινε η πρώτη μονάρχης που κέρδισε το Gold Cup του Royal Ascot, με το άλογο Estimate.

Getty Images/Ideal Image

Ο γλυκός φόρος τιμής της πριγκίπισσας Charlotte στην προγιαγιά της, έρχεται αφότου η βασιλική οικογένεια ενώθηκε ξανά στο Αββαείο του Westminster για να την κηδεία της μακροβιότερης μονάρχη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ