Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε οριστικά στο Μονακό και επανενώθηκε με την οικογένειά της, αφού πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μακριά τους λόγω μιας λοίμωξης του ωτορινολαρυγγολογικού συστήματος.

Έπειτα η πριγκίπισσα εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας έξω από το Μονακό τον Νοέμβριο, με τον σύζυγό της να αποκαλύπτει τον Δεκέμβριο ότι «ανάρρωνε ικανοποιητικά και καθησυχαστικά».

Την είδηση της επιστροφής επιβεβαίωσε ανακοίνωση του Παλατιού σύμφωνα με την οποία λόγω της «ενθαρρυντικής ανάκαμψης» της και με την άδεια των γιατρών της, η Charlene μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η δήλωση πρόσθεσε: «Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην πριγκίπισσα να ενισχύσει περαιτέρω την υγεία της προτού συνεχίσει σταδιακά τα επίσημα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις της». Συνέχισε λέγοντας ότι η ίδια η πριγκίπισσα ανυπομονεί να συναναστραφεί με τους πολίτες του Μονακό μόλις ανακάμψει η υγεία της.

Η επίσημη δήλωση ολοκληρώθηκε ως εξής: «Προκειμένου η πριγκίπισσα Charlene να επιτύχει πλήρη ανάρρωση και καθώς χρειάζεται ακόμα ηρεμία και γαλήνη, το Πριγκιπικό Ζευγάρι ζητά να συνεχίσουν να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή».

Υπενθυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα του Μονακό, η οποία έκλεισε τα 44 τον Ιανουάριο, έχασε μια σειρά από δημόσιες εμφανίσεις λόγω της υγείας της τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των εορτασμών Sainte Dévote τον περασμένο μήνα.

Φυσικά στο μεσοδιάστημα, ο πρίγκιπας Alberto και τα εφτάχρονα δίδυμα του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella είχαν επισκεφτεί την πριγκίπισσα Charlene στο νοσοκομείο ενώ η ίδια η πριγκίπισσα διατηρούσε μια επαφή με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ