Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί η Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να επιθεωρήσει το απόσπασμα της Βρετανίας στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Στο πλαίσιο της επίσκεψης της η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Άννα είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Πριγκίπισσα Άννα υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ακολούθως η Πριγκίπισσα Άννα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στο Γραφείο του.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε ενημέρωση για την παρούσα φάση του Κυπριακού και τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις, ενώ συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κλιματικής Αλλαγής και των τραγικών επιπτώσεων της, καθώς και η ενεργειακή κρίση που δημιουργείται συνεπεία της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δώρισε στην Πριγκίπισσα Άννα ένα ασημένιο αντίγραφο κύλικα του 4ου αιώνα π.Χ, καθώς και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες Κυπρίων βετεράνων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ από την πλευρά της η Πριγκίπισσα Άννα χάρισε στον Πρόεδρο ένα πορτραίτο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ