Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα, η εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Άννα. Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου και κόρη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, προσγειώθηκε με αεροσκάφος των βρετανικών αερογραμμών γύρω στη 1 το βράδυ για να παραστεί στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε για πρώτη φορά μετά την άφιξή της στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, εκδόθηκαν δύο άδειες οπλοφορίας για το διάστημα παραμονής της στη χώρα μας. Όπως αποκάλυψε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Το Πρωινό», «Εκδόθηκαν δύο άδειες κυκλοφορίας για δύο Glock πιστόλια οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν κατά την παραμονή της πριγκίπισσας Άννας στην Αθήνα και στη συνέχεια θα ακυρωθούν», σημείωσε.

Η πριγκίπισσα Άννα στη Μητρόπολη Αθηνών

Η πριγκίπισσα Άννα είναι ανάμεσα στους 187 καλεσμένους που δίνουν το παρών στην Μητρόπολη, με αυστηρά ονομαστική πρόσκληση.  Πρόκειται για μέλη βασιλικών οικογενειών από 11 κράτη, στενοί φίλοι του βασιλιά και άνθρωποι από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Παρόντες στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, Μαργαρίτα της Δανίας με τον γιο της Φρειδερίκο, ο πρίγκιπας της Νορβηγίας Χαουκούν, η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Στο τελευταίο αντίο του βασιλιά Κωνσταντίνου, παρόντες επίσης ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η αδελφή του, ο δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος, καθώς το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου, ο πρίγκιπας Ράντου της Ρουμανίας, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ο τέως βασιλιάς της Βουλγαρίας, Συμεών.

πριγκίπισσα Άννα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ