Τα δύο αδέρφια, Πρίγκιπας William και Πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν ξανά για να τιμήσουν τους νικητές του βραβείου “Πριγκίπισσα Νταϊάνα”.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο Δούκας του Σάσεξ συναντήθηκαν με τους νικητές του βραβείου “The Legacy” από το “The Diana Award” πριν από μια λαμπερή τελετή στο σπίτι των προγόνων της αείμνηστης Πριγκίπισσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο William φιλοξένησε 10 νεαρούς στο Παλάτι του Κένσινγκτον, ενώ ο Harry γνώρισε 9 άτομα μέσω βιντεοκλήσης. Μάλιστα, τα δύο αδέρφια ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, μετά τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους την 1η Ιουλίου.

«Και τα δύο αδέρφια ήθελαν πολύ να λάβουν μέρος σε αυτό. Είναι ένα ειδικό βραβείο στη μνήμη της μητέρας τους που εξακολουθεί να τους ενώνει παρά τα όσα έχουν συμβεί», αποκάλυψε πηγή στο HELLO!

Ο αδερφός της Νταϊάνα, Λόρδος Σπένσερ, θα φιλοξενήσει στις 9 Δεκεμβρίου τους 20 νικητές σε μια ειδική τελετή στο Althorp House, όπου μεγάλωσαν τα αδέρφια.

Το “The Legacy Award”, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, είναι η πιο διάσημη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας νέος για την κοινωνική του δράση ή το ανθρωπιστικό του έργο, ενώ οι πρίγκιπες William και Harry παρουσίασαν τα εναρκτήρια βραβεία στο Παλάτι του St James το 2017.

Οι φετινοί αποδέκτες προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, την Κολομβία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ και επιλέχθηκαν από μια ομάδα νικητών του βραβείου Diana από το 2020 και το 2021.

Ο καθένας θα έχει πρόσβαση σε ένα μοναδικό διετές πρόγραμμα ανάπτυξης που θα βοηθήσει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους στην ηγεσία, την ανάπτυξη της κοινότητας, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία για τα καλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ