Ο Πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται να έλαβε πρόσκληση από ένα νεαρό κορίτσι που ήθελε τον εννιάχρονο στο πάρτι γενεθλίων της. Αν και η πρόσκληση απορρίφθηκε, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έστειλαν τις «θερμότερες ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές» τους στο κοριτσάκι.

Η μητέρα του κοριτσιού μοιράστηκε την απάντηση του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Twitter, και ανέφερε: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μού ζήτησαν να σε ευχαριστήσω για την επιστολή σας, στην οποία καλείτε τον Πρίγκιπα Τζορτζ στο πάρτι των έκτων γενεθλίων σου. Λυπάμαι που άργησα να απαντήσω», έγραφε η επιστολή.

Πρίγκιπας Τζορτ

«Η Βασιλική Υψηλότητά τους ήταν εξαιρετικά ευγνώμων για την ευγενική σας πρόσκληση. Έχοντας εξετάσει προσεκτικά τις δυνατότητες, ωστόσο, λυπάμαι πολύ που πρέπει να αρνηθούν. Ωστόσο, ελπίζω να απόλαυσες τα γενέθλιά σου».

Η επιστολή κατέληγε: «Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό εκ μέρους σου και οι Βασιλικές Υψηλότητες μού ζήτησαν να σου στείλω τις θερμότερες ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές τους».

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιόρτασε τα γενέθλιά του τον περασμένο μήνα και έγινε εννέα στις 22 Ιουλίου. Για να τιμήσουν τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ δημοσίευσαν μια νέα φωτογραφία του Τζορτζ, ενώ το στιγμιότυπο τράβηξε η Δούκισσα του Κέμπριτζ κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

photos: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ