Ρεπορτάζ για τον πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στην εκπομπή Super Κατερίνα. Σύμφωνα τις πληροφορίες, ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ αναχωρούν σήμερα το μεσημέρι από την Ελλάδα για τη Νέα Υόρκη. Βρίσκονται στην Αθήνα για σχεδόν ένα μήνα και διαμένουν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τα μοναδικά μέλη της οικογένειας του βασιλιά Κωνσταντίνου που παραμένουν στη χώρα μας, εκτός φυσικά από τη βασίλισσα Άννα Μαρία και τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ που ζουν μόνιμα εδώ.

Χθες στην εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ότι, μέχρι να γίνει το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρίγκιπας Παύλος θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στην Ελλάδα. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρει ότι θα γίνουν- όχι ένα!- αλλά δύο μνημόσυνα, ένα στην Αθήνα και ένα στο Λονδίνο.

Στις 18 Φεβρουαρίου θα γίνει το μνημόσυνο στο Τατόι και στις 19 στο Λονδίνο. Και στα δύο μνημόσυνα θα παραστεί σύσσωμη η οικογένεια του αείμνηστου βασιλιά, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, που θα έρθουν στην Αθήνα από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ