Ο πρίγκιπας Παύλος βρίσκεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, μετά την αναπάντεχη απώλεια του πατέρα του, βασιλιά Κωνσταντίνου. Μάλιστα, ο επικήδειος λόγος του είχε συγκινήσει μεγάλη μερίδα κόσμου.

Ο Παύλος λέγεται ότι έχει προβεί στην αγορά σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας, και ο ίδιος πήρε θέση με δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Eκείνος και η Μαρί Σαντάλ μένουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

«Η Ελλάδα είναι πρώτο σπίτι μου αλλά δεν ήμουν εδώ όσο θα ήθελα, αλλά θα είμαι εδώ πιο συχνά. Δεν βρήκα κάποιο σπίτι ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Παύλος στη Μένια Κούκου και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο πρίγκιπας Παύλος στη συνέχεια έκανε μια λακωνική τοποθέτηση για την τραγωδία στα Τέμπη, με το πολύνεκρο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε πολλούς συμπολίτες μας τόσο άδικα. «Η τραγωδία στα Τέμπη είναι κάτι πολύ στενάχωρο, είπε με συγκίνηση και σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Πρίγκιπας Παύλος: Λύνει τη σιωπή του για τη μόνιμη μετακόμιση στην Ελλάδα

O πρίγκιπας Παύλος είχε αναφέρει με ανάρτησή του για το τραγικό συμβάν: ««Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο. Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη».

«Κληρονόμησα τον ρόλο αυτό από τον πατέρα μου, χωρίς να συνδέεται με καμία ευθύνη σε κρατικό επίπεδο, απλώς σε επίπεδο οικογένειας. Ο ρόλος μου θα είναι να διατηρήσω το παράδειγμα της οικογένειας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κρατάμε ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο πρίγκιπας Παύλος, μάλιστα, είχε επισημάνει: «Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος-Αλέξιος. Το μόνο που μπορώ να του προτείνω είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του παππού του, να είναι καλός άνθρωπος, όπως ελπίζω να είμαι και εγώ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ