Ο πρίγκιπας Παύλος επιστρέφει σήμερα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα για το μνημόσυνο των 40 ημερών από το θάνατο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα τελεστεί το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, χθες, ο πρίγκιπας Νικόλαος που ζει μόνιμα στην Αθήνα με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, επισκέφτηκε τη Μητρόπολη Αθηνών για να συζητήσει με τους ιερείς λεπτομέρειες για το μνημόσυνο.

Η τελευταία φορά που απαθανάτισε ο φωτογραφικός του Hello.gr τον πρίγκιπα Παύλο με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους, την πριγκίπισσα Μαρία – Ολυμπία, τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον πρίγκιπα Αχιλλέα- Ανδρέα και τον πρίγκιπα Οδυσσέα- Κίμωνα, ήταν στα τέλη Ιανουαρίου. Σε λίγες ημέρες η οικογένεια αναμένεται να επανενωθεί για να δώσει το παρών στο μνημόσυνο.

Πρίγκιπας Παύλος: Επιστρέφει στην Αθήνα

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε και η εξόδιος ακολουθία, και αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 200 άτομα. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει τρισάγιο στο Τατόι και στη συνέχεια η οικογένεια θα προσφέρει καφέ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στη μνήμη του βασιλιά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ