Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους για έναν ιδιαίτερο λόγο. Τα δύο αδέρφια υπέγραψαν μαζί μία επιστολή για την  ειδική εορταστική εκδήλωση του ιδρύματος «Henry van Straubenzee Memorial Fund», το οποίο συστάθηκε με την υποστήριξη τους προς τιμήν του παιδικού τους φίλου Henry van Straubenzee. Ο τελευταίος έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τη ζωή του, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Φέτος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν μπόρεσε να παραστεί καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Κέιτ, σε μια τριήμερη βασιλική περιοδεία στη Βοστώνη. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός της Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν, επίσης, παρόντες στην εκδήλωση.

Πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους

Έτσι, οι δυο τους έστειλαν από κοινού υπογεγραμμένη μία συγκινητική επιστολή, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να συνεχίσουν να στηρίζουν το όραμα του νεαρού Βρετανού.

«Πιστεύουμε ότι όλοι εδώ απόψε θα συμφωνήσουν ότι αυτό που έχουν πετύχει η Claire και ο Alex από το 2009 δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό. Ας μην ξεχνάμε ότι φιλανθρωπική οργάνωση υποστηρίζει 51 νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια στην αγροτική Ουγκάντα, έχοντας ολοκληρώσει 1.700 έργα και πάνω από 35.000 παιδιά, κάθε χρόνο, επωφελούνται, λαμβάνοντας εκπαίδευση που δεν θα είχαν διαφορετικά. Για όσους από εμάς γνωρίζαμε τον Henners, θα μας λείπει πάντα η σκανδαλώδης γοητεία του και η ξεκαρδιστική αίσθηση του χιούμορ του», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο σημείωμά τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ