Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως αναφέρθηκε, τις φήμες πυροδότησαν οι ξεχωριστές τους εμφανίσεις –για παράδειγμα εκείνη του πρίγκιπα Νικόλαου στην Πάρο και της Τατιάνα Μπλάτνικ σε εστιατόρια της Αττικής–, ενώ καταγράφηκαν ακόμα η απουσία της Τατιάνα Μπλάτνικ από την εκδήλωση για τα τριάντα χρόνια του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ζάππειο Μέγαρο (η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth) και η απουσία του Νικόλαου από το φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative στο Λονδίνο, του οποίου κεντρική ομιλήτρια ήταν η σύζυγός του.

Το ζευγάρι, που στις 25 Αυγούστου θα γιορτάσει την ένατη επέτειο γάμου, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση, οι πρόσφατες όμως κοινές του εμφανίσεις που ξέφυγαν από τα «ραντάρ» του ελληνικού Τύπου διαψεύδουν τις φήμες. Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ στις 7 Ιουνίου παρέστησαν στο dinner party της βασίλισσας της Δανίας, Μαργκρέτ, για τα 50ά γενέθλια του γιου της, πρίγκιπα Χοακίμ, ενώ στις 4 Ιουλίου παρευρέθηκαν στη δεξίωση που παρέθεσαν ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, και η σύζυγός του, Μέρι, στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας στην Αθήνα, για την επέτειο της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας.

Στο μεταξύ, από τον Νοέμβριο του 2018 η Τατιάνα Μπλάτνικ ανέλαβε καθήκοντα vice president of Business Development στον οργανισμό Lemon Tree Trust, που βοηθά κοινότητες προσφύγων σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από την καλλιέργεια της γης, και οι νέες της υποχρεώσεις περιλαμβάνουν πολλά και συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Panorama Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ