Ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας είναι 23 ετών και αποτελεί τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Ιωακείμ και της πρώτης του συζύγου, Αλεξάνδρας, κόμισσας του Φρέντερικσμποργκ, ενώ είναι και το μεγαλύτερο εγγόνι που έχει η βασίλισσα Μαργαρίτα.

Ο Νικολάι, ο οποίος ασχολείται ενεργά με τον χώρο της μόδας, έχασε τους τίτλους του μετά από απόφαση της γιαγιάς του, η οποία μάλιστα εξέπληξε πλήθος κόσμου, και ζήτησε και συγγνώμη για την ταραχή που προσκάλεσε.

Ο πρίγκιπας Νικολάι μοιράστηκε τέσσερις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνουν με την οικογένειά του στις πίστες σκι.

Ο Νικολάι ήταν εκεί με τον πατέρα και τη θετή του μητέρα, την πριγκίπισσα Μαρία, ενώ ο μικρότερος αδερφός του, Κόμης Φέλιξ ήταν επίσης στο ταξίδι, όπως και τα δύο παιδιά της Μαρίας και του Ιωακείμ, ο Κόμης Χένρικ και η Κοντέσα Αθηνά.

Η τελευταία περίοδος ήταν μια περίοδος μεγάλων αλλαγών για τον Νικολάι και τα μικρότερα αδέρφια του, αφού από την 1η Ιανουαρίου, έχασαν τους βασιλικούς τους τίτλους, κατόπιν εντολής της γιαγιάς τους, και τώρα ονομάζονται Κόμης ή Κόμισσα.

βασίλισσα μαργαρίτα πρίγκιπας νικολάι

Όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, προκάλεσε διχασμό στην οικογένεια με τον Νικολάι. «Είμαστε φυσικά πολύ λυπημένοι. Είμαστε, όπως δήλωσαν και οι γονείς μου, σοκαρισμένοι με αυτή την απόφαση! Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να συμβεί με αυτόν τον τρόπο», είχε αναφέρει ο πρίγκιπας Νικολάι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ