Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για την αντίδραση του μικρότερου γιου της πρίγκιπα Λούις στον θάνατο της βασίλισσας το Σάββατο, ενώ συμμετείχε στη βόλτα της βασιλικής οικογένειας έξω από το παλάτι του Ουίνδσορ για να συναντήσει τους πενθούντες.

Ο μικρός Λούις μεγαλώνει και η τρυφερή σχέση που είχε δημιουργήσει με τη γιαγιά του είχε συζητηθεί στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας. Είναι χαρακτηριστικό επίσης το ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον των royal fans με τον δραστήριο χαρακτήρα του.

Ο πρίγκιπας φαίνεται πως προσπάθησε να παρηγορήσει τη μητέρα του όταν την είδε καταβεβλημένη. Η στιγμή αποκαλύφθηκε χάρη σε έναν βασιλικό ρεπόρτερ που βρισκόταν στο έδαφος, ο οποίος μίλησε με την καλοσυνάτη Banita Ranow, 28 ετών, η οποία είχε ακούσει τη συνομιλία. Ένα βίντεο, ωστόσο, κυκλοφόρησε τώρα στο TikTok, που δείχνει τα ακριβή λόγια της πριγκίπισσας.

Στο σύντομο βίντεο, η Κέιτ Μίντλετον ακούγεται να λέει: “Ο μικρός μου Λούις είναι τόσο γλυκός. Είπε,Μαμά μην ανησυχείς, γιατί τώρα είναι με τον προπαππού μας”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ