Με ένα σύντομο αλλά μεστό σε συναίσθημα μήνυμα, ο πρίγκιπας Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο, εκπροσωπώντας ολόκληρη την βασιλική οικογένεια:. “Ο πατέρας μου πέρασε τα τελευταία 70 χρόνια της ζωής του προσφέροντας αξιοθαύμαστες υπηρεσίες στη βασίλισσα, την οικογένειά μας, την χώρα και την Κοινοπολιτεία. Μας λείπει απίστευτα πολύ. Ήταν ένα πρόσωπο πολυαγαπημένο” είπε στην αρχή του μηνύματος ο πρίγκιπας της Ουαλλίας για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 99 ετών.

Πρίγκιπας Κάρολος

Ο πρίγκιπας Κάρολος αποχαιρετά τον πατέρα του

“Νομίζω θα ήταν και και ο ίδιος συγκινημένος από τον τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που μοιράζονται μαζί μας την απώλεια και την θλίψη μας. Ο αγαπημένος μου μπαμπάς ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος ο οποίος πιστεύω θα έμενε έκπληκτος και ο ίδιος κατάπληκτος από τις αντιδράσεις και τα συγκινητικά πράγματα που ειπώθηκαν γι΄ αυτόν. Είμαστε ευγνώμονες. Θα μας στηρίξει όσο αντιμετωπίζουμε την απώλειά μας» είπε ο πρίγκιπας Κάρολος. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπας της Ουαλλίας, Clarence House

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Ο θάνατος του δούκα του Εδιμβούργου συνέπεσε με την 16η επέτειο γάμου του πρίγκιπα Κάρολου με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, γεγονός που καθιστά την 9η Απριλίου στο εξής γλυκόπικρη ημερομηνία για το ζευγάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ