Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν στο Scarborough σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου για να προωθήσουν θετικές δράσεις για την ψυχική υγεία των νέων ανθρώπων.

Το Βασιλικό ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και το Two Ridings Community Foundation ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να ενισχυθούν τοπικές οργανώσεις που ασχολούνται με δράσεις που αφορούν τους νέους και το ζήτημα της ψυχικής υγείας.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν στυλάτη όπως πάντοτε επιλέγοντας ένα total beige σύνολο. Επέλεξε μία φούστα με ασορτί τοπ και ακριβώς στην ίδια απόχρωση παλτό και τσάντα. Τα μαλλιά της είχε αφήσει κάτω σε ελαφριές μπούκλες και το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και λαμπερό. Τη μονοχρωμία του μπεζ «έσπασε» με μία κόκκινη παπαρούνα για την Ημέρα της Ανακωχής που γιορτάζεται η λήξη του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Η νέα εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους πραγματοποιήθηκε μετά από τις οικογενειακές διακοπές που είχαν κάνει, διάρκειας δύο εβδομάδων με τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ