Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον πρώτο καιρό της σχέσης του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, παρά μόνο ότι άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού το 2016. Ο Δούκας του Sussex μίλησε για εκείνες τις ρομαντικές ημέρες σε ένα πρόσφατο επεισόδιο podcast του Dax Shepard.

Στο επεισόδιο, το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Μαϊου, ο Πρίγκιπας Harry θυμάται μερικά από τα πρώτα του ραντεβού με την Meghan, σε ένα σούπερ μάρκετ του Λονδίνου.

“Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με την Meghan για να της πω να μείνει μαζί μου, ήταν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο, υποδυόμεοι ότι δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και στέλνοντας μηνύματα από διαφορετικές μεριές των διαδρόμων”, αποκάλυψε ο Harry.

Photo: Getty Images/Ideal Image

“Yπήρχαν άνθρωποι που με κοιτούσαν πολύ περίεργα και ερχόντουσαν να με χαιρετήσουν. Της έστειλα μήνυμα γράφοντας: “Είναι αυτό το σωστό;” και μου απάντησε: “Όχι, θέλεις ρυζόχαρτο” και εγώ αναρωτιόμουν που να είναι το ρυζόχαρτο”.

Photo: Getty Images/Ideal Image

Ο Πρίγκιπας Harry μπορεί να μην κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από τους υπόλοιπους πελάτες αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να απολαύσει το ραντεβού.

“Ήταν πολύ όμορφα, φορούσα ένα καπέλο του baseball και κοιτούσα το πάτωμα στην προσπάθειά μου να μην με αναγνωρίσουν”, είπε στον Dax.

Photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ