Αργά χθες το βράδυ ήρθε η -για πολλούς πολυαναμενόμενη – ανταπόκριση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Meghan Markle για το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου. Το ζευγάρι, που έχει έρθει σε ρήξη με το παλάτι του Μπάκιγχαμ και πρόσφατα έδωσε μια πολύκροτη συνέντευξη, η οποία προκάλεσε τριγμούς στην βρετανική μοναρχία και είχε διεθνή αντίκτυπο, απέτισε φόρο τιμής στον παππού του πρίγκιπα Harry με μια λιτή ανακοίνωση.

πρίγκιπας Harry-Meghan Markle

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η ανακοίνωση για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Το ζευγάρι δεν εξέδωσε ανακοίνωση. Αν’ αυτού προτίμησε να αλλάξει την εικόνα του Archewell.com ποστάροντας το συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου και παππού του Harry. Το μήνυμα αναφέρει λιτά πως είναι στην μνήμη του δούκα, την χρονολογία γέννησης και θανάτου του και την φράση: “Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου… Θα λείψεις πολύ”.

harry-meghan

Άγνωστο παραμένει αν το ζευγάρι επιστρέψει στην Αγγλία για την κηδεία του Φίλιππου, καθώς είναι νωπός ακόμη ο αντίκτυπος της συνέντευξής του ενώ η Meghan είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, οπότε τίθεται και θέμα ασφάλειας, δεδομένων των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ