Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους καθώς ο πρωτότοκος τους, ο Archie, ετοιμάζεται να ξεκινήσει προσχολική εκπαίδευση με πλήρες ωράριο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Αυτό σημαίνει ότι οι δυο τους θα βρίσκονται καθημερινά στις πύλες του σχολείου του για να τον παραλάβουν, αφού ο τρόπος που τους υποδέχεται τους κάνει να λιώνουν κάθε φορά από τη γλυκύτητά του.

Η Meghan Markle έδωσε πρόσφατα μια διεξοδική συνέντευξη στο The Cut για το New York Times, κατά τη διάρκεια της οποίας πήρε μαζί της τη δημοσιογράφο, Allison P. Davis, όταν πήγε να παραλάβει τον Archie από το σχολείο του.

Η δημοσιογράφος κατέγραψε την αξιολάτρευτη στιγμή όταν ο Archie, που είδε τη μαμά του στις πύλες είχε την πιο γλυκιά αντίδραση: “«Είναι τόσο ενθουσιασμένος που τη βλέπει, επαναλαμβάνοντας «Μαμά, μαμά, μαμά» με την χαρούμενη φωνούλα του, καθώς τρέχει προς το μέρος της και αφήνει το μεσημεριανό του κουτί στο έδαφος. Εκείνη τον σηκώνει σε μια μεγάλη αγκαλιά τόσο μεγάλη και γνήσια συγκινητική που και οι δύο κλείνουν τα μάτια»”.

Η Meghan Markle δεν είναι η μόνη που δέχεται τη λατρεία του Archie, καθώς ο πατέρας του, πρίγκιπας Harry δέχεται την ίδια χαρούμενη αγκαλιά στο σπίτι. «Φτάνουμε στο σπίτι και ο Archie πετιέται έξω», έγραφε το άρθρο. «Ο Harry τερματίζει το τηλεφώνημά του καθώς ο Archie πετιέται γύρω από τα πόδια του».

Η οικογενειακή ζωή και ο τρόπος ανατροφής του μικρού Archie στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τεκμηριώθηκαν περαιτέρω, καθώς αποκάλυψε επίσης τη συγκινητική τελετουργία που τηρούν οι γονείς του στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι για να του δώσουν κάποια μηνύματα ζωής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε ένα φανάρι, [η Meghan] μπαίνει στο πορτμπαγκάζ, βγάζει ένα ολοκαίνουργιο μαύρο σακίδιο και το δίνει στην ασφάλεια της για να το δώσει σε έναν άστεγο άνδρα στη γωνία. Η γλυκιά ρουτίνα, αναμφίβολα συνεχίζεται τώρα που η οικογένεια είναι πίσω στο σπίτι στην Καλιφόρνια, αφού παρευρέθηκε στην κηδεία της γιαγιάς του πρίγκιπα Harry, βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ