Τη νέα τους «συνεργασία με αντίκτυπο» με τον τεχνικό διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων “Ethic” ανακοίνωσαν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, οι οποίοι μάλιστα σκέφτονται να βαπτίσουν την κόρη τους Lilibet στο Λονδίνο.

«Όταν επενδύουμε ο ένας στον άλλο, αλλάζουμε τον κόσμο… Είτε μέσω της επένδυσης χρόνου (όπως με την καθοδήγηση), είτε με την επένδυση στην κοινότητα (όπως με τον εθελοντισμό), είτε με την επένδυση κεφαλαίων (για όσους έχουν τα μέσα), οι επιλογές – για το πώς και πού βάζουμε την ενέργειά μας – μας καθορίζουν ως μια παγκόσμια κοινότητα», αναφέρεται σε μια δήλωση στον ιστότοπο Archewell των Sussexes.

«Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για περισσότερους ανθρώπους να καθίσουν στο τραπέζι όταν λαμβάνονται αποφάσεις που επηρεάζουν όλους. Θέλουμε να επανεξετάσουμε τη φύση των επενδύσεων για να βοηθήσουμε στην επίλυση των παγκόσμιων ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι. Η συνεργασία μας με την Ethic είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους θέτουμε τις αξίες μας σε δράση», καταλήγει η δήλωση του ζευγαριού.

Σε συνέντευξη στο “DealBook” των “New York Times”, η Meghan Markle αποκάλυψε ότι η ίδια και ο Harry μυήθηκαν στο Ethic από φίλους. Το ζευγάρι, που δεν είναι πλέον μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έγινε επενδυτής στο Ethic νωρίτερα φέτος και έχει επίσης επενδύσεις που διαχειρίζεται η εταιρεία. «Από τον κόσμο από τον οποίο κατάγομαι, δεν μιλάς για επενδύσεις, σωστά; Δεν έχεις την πολυτέλεια να επενδύσεις» είπε η Meghan στο “DealBook”.

Παράλληλα, η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε αναφέρει: «Ο σύζυγός μου έλεγε χρόνια “Θεέ μου, δεν θα ήθελες να υπήρχε ένα μέρος όπου, αν οι αξίες σου ευθυγραμμίζονταν έτσι, θα μπορούσες να βάλεις τα χρήματά σου για το ίδιο πράγμα;”». Σύμφωνα με το “NYT”, το ζευγάρι ελπίζει ότι η συμμετοχή τους θα «εκδημοκρατίσει τις επενδύσεις» και θα κάνει τα νεότερα άτομα «πιο σκόπιμα στις επιλογές τους και συνειδητά επενδύοντας σε βιώσιμες εταιρείες».

Η Ethic σημείωσε σε ανάρτησή της την Τρίτη ότι η Meghan και ο Harry «μοιράζονται πολλές αξίες μαζί μαςΕίναι βαθιά αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των καθοριστικών ζητημάτων της εποχής μας – όπως το κλίμα, η ισότητα των φύλων, η υγεία, η φυλετική δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ενίσχυση της δημοκρατίας – και κατανοούν ότι αυτά τα θέματα είναι εγγενώς αλληλένδετα. Τόσο, μάλιστα, που έγιναν επενδυτές στο Ethic νωρίτερα φέτος και είχαν επενδύσεις που διαχειρίζεται και η Ethic », δήλωσε η εταιρεία.

«Τώρα θέλουν να φωτίσουν πώς μπορούμε όλοι να επηρεάσουμε τις αιτίες που επηρεάζουν τις κοινότητές μας, να δώσουν διαφάνεια στο πώς ο εταιρικός κόσμος δίνει τον τόνο και διαμορφώνει τα αποτελέσματα για τις καθημερινές οικογένειες και πιστεύουν ότι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να κάθονται στο τραπέζι όταν πρόκειται για πρόοδο. Με τη συνεργασία τους, το κοινό μας όραμα για έναν κόσμο στον οποίο όλες οι επενδύσεις είναι βιώσιμες», καταλήγει η εταιρεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ