Στα τέλη του 2022 ο Πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο του στο οποίο θα διαβάσουμε τα απομνημονεύματά του ως ανώτατο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας του Σάσσεξ, ο οποίος παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισε στην Καλιφόρνια με την Meghan Markle, αποφάσισε να συγγράψει «ένα εγκάρδιο βιβλίο».

Στις σελίδες του θα διαβάσουμε για τη ζωή του ως νεαρό αγόρι, για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του Πριγκίπισσας Νταϊάνας, αλλά και για την στρατιωτική του θητεία στο Αφγανιστάν. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη γνωριμία του με τη Meghan Markle και τη δημιουργία οικογένειας.

«Το γράφω όχι ως ο Πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έγινα», δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και ελπίζω στην ιστορία που θα αφηγηθώ -με τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα μαθήματα που πήρα,- να μπορέσω να δείξω ότι από όπου και αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε».

Ο Πρίγκιπας Harry δηλώνει ενθουσιασμένος

H χαρά του είναι μεγάλη και είναι διατεθειμένος να μοιραστεί την αλήθεια του: «Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ ό, τι έχω μάθει κατά τη διάρκεια της ζωής μου έως τώρα και είμαι ενθουσιασμένος για όσους διαβάσουν για τη ζωή μου, γραμμένη με ειλικρίνεια και αλήθεια», ανέφερε ο Harry. Μάλιστα, όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι fans πιστεύουν ότι θα γίνει αναφορά και στη διαμάχη που είχε με τον αδερφό του Πρίγκιπα William, η οποία φέρεται να άρχισε έξι μήνες μετά τον γάμο του με τη Meghan, το 2018, μετά και τους ισχυρισμούς ότι σύζυγός του εκφόβισε το προσωπικό του Παλατιού.

Mε τον αδερφό του William στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ