Πρίγκιπας Χάρι: Το επίσημο έγγραφο που βάζει τέλος στην στενή του σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η οικογένειά του μετακόμισαν στην Καλιφόρνια αφού αποχώρησαν ως ανώτεροι βασιλικοί το 2020

Ο Δούκας του Σάσεξ έκανε επίσημα τις ΗΠΑ την κύρια κατοικία του, σύμφωνα με νέα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα έγγραφα για τη φιλανθρωπική οργάνωση αειφόρου τουρισμού του πρίγκιπα Χάρι, Travalyst, δείχνει ότι ο Δούκας έχει καταχωρίσει τις ΗΠΑ ως τη χώρα/πολιτεία στην οποία κατοικεί συνήθως.

Οι αλλαγές εμφανίστηκαν στο Companies House την Τετάρτη, αλλά το έγγραφο δείχνει ότι η αλλαγή έγινε στις 29 Ιουνίου 2023.

Η ημερομηνία είναι σημαντική καθώς ήταν τότε που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν μετακομίσει από το πρώην σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage στο Windsor.

Το ακίνητο, το οποίο προηγουμένως ήταν χωρισμένο σε διαμερίσματα, υποβλήθηκε σε ανακαίνιση ύψους 2,4 εκατομμυρίων λιρών πριν ο Χάρι και η Μέγκαν μετακομίσουν το 2019, πριν από τη γέννηση του γιου τους, Πρίγκιπα Άρτσι.

Πρίγκιπας Χάρι: Επισημοποίησε την απόφασή του με επίσημα έγγραφα!

Η οικογένεια έζησε στο Γουίνδσορ για μόλις έξι μήνες πριν κάνει ένα εκτεταμένο διάλειμμα από τα βασιλικά καθήκοντα στα τέλη του 2019, όταν πέρασαν έξι εβδομάδες στον Καναδά.

Στις 8 Ιανουαρίου 2020, οι Σάσεξ ανακοίνωσαν σε μια απόφαση-σοκ ότι αποφάσισαν να υποχωρήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αφού πραγματοποίησαν τις τελευταίες δημόσιες δεσμεύσεις τους, ο Χάρι, η Μέγκαν και το μωρό Άρτσι μετακόμισαν στις ΗΠΑ, μένοντας προσωρινά στην έπαυλη του παραγωγού του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι στο Λος Άντζελες πριν αγοράσουν την τρέχουσα οικογενειακή τους κατοικία στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα.

Τον Ιούνιο του 2021, ο Δούκας και η Δούκισσα πρόσθεσαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους με τον ερχομό της κόρης τους, της πριγκίπισσας Lilibet.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ στην κουζίνα του σπιτιού τους - Πηγή:Netflix
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ στην κουζίνα του σπιτιού τους – Πηγή:Netflix

Από τότε που υπαναχώρησαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν δημιουργήσει μια νέα ζωή στις ΗΠΑ, συνάπτουν συμφωνίες με το Netflix και το Spotify και εγκαινιάζουν το ίδρυμά τους Archewell.

Η Δούκισσα αποκάλυψε ένα teaser για το επερχόμενο lifestyle εγχείρημά της, το American Riviera Orchard, τον περασμένο μήνα, και έστειλε καλάθια δώρων με βάζα μαρμελάδας στους πιο στενούς της φίλους αυτή την εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ