Το να είσαι γονιός δύο παιδιών, τα οποία είναι κάτω από τριών ετών, μπορεί να ακούγεται χαοτικό, όμως ο Πρίγκιπας Harry, έχει βρει μερικά κόλπα που τον κάνουν τον Νο1 μπαμπά.

Μετά την άφιξη του δεύτερου παιδιού του με την Meghan Markle τον Ιούνιο, ο Δούκας του Sussex, βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Σύμφωνα με μία βασιλική πηγή, ο Πρίγκιπας Harry, έχει “το μαγικό άγγιγμα“, ειδικά όταν πρόκειται να βάλει για ύπνο τη μικρή Lilibet.

Μιλώντας στο US Weekly, μια κοντινή πηγή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, αποκάλυψε: “Ο Harry, λατρεύει την Lili και του αρέσει πολύ να της διαβάζει ιστορίες πριν τον ύπνο”. Εμείς πιστεύουμε ότι της διαβάζει το πρώτο παιδικό βιβλίο που έγραψε η σύζυγός του, το The Bench, το οποίο μιλάει για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει ένας πατέρας με το γιο του.

Η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο με τη νέα του ζωή ως τετραμελής οικογένεια, προσθέτοντας: “Υπάρχει τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη και δεν θα μπορούσαν να έχουν ζητήσει κάτι παραπάνω”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ