Μερικές μόνο μέρες μετά την επιστροφή του στο σπίτι του, στις ΗΠΑ, ο πρίγκιπας Harry έρχεται αντιμέτωπος με μια δικαστική περιπέτεια.

Ο Harry και η Meghan Markle βρέθηκαν στο Λονδίνο για τους εορτασμούς των 70 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο και μετά τη λήξη του Πλατινένιου Ιωβηλαίου επέστρεψαν στο σπίτι τους. Ωστόσο, ο Harry δεν φαίνεται να ηρεμεί για πολύ, παρά την ευχάριστη ατμόσφαιρα των γενεθλίων της κόρης του, Λίλιμπετ.

Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου έχει αρχίσει να επιβλέπει μια προκαταρκτική ακρόαση, αφότου ο Δούκας του Σάσεξ υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον εφημερίδας, για ένα άρθρο σχετικά με τη νομική του υπόθεση κατά του Υπουργείου Εσωτερικών.

Harry

Ο Harry και το άρθρο που τον εξέθετε

Ο Δούκας διώκει την Associated Newspapers Limited (ANL), της Mail on Sunday, αφού η εφημερίδα δημοσίευσε μια είδηση σχετικά με την ασφάλεία του όταν εκείνος βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εν λόγω άρθρο δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο με τον τίτλο «Αποκλειστικό: Πώς ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να κρατήσει μυστική τη νομική του διαμάχη με την κυβέρνηση για τους σωματοφύλακες της αστυνομίας». Στα όσα κατατέθηκαν γραπτώς από τον ίδιο στο δικαστήριο, αναφέρθηκε ότι το άρθρο φέρεται να του προκάλεσε «σημαντικό πλήγμα, αμηχανία και αγωνία που συνεχίζεται».

Στην προκαταρκτική ακρόαση που λάβει χώρα την Πέμπτη, μάλιστα, η εφημερίδα θα κληθεί να προσδιορίσει αν πρόκειται για γεγονότα ή συκοφαντικές απόψεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ