Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καλείται να διαχειριστεί όλες τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στη σχέση με τον αδερφό του Χάρι. Το βιβλίο «Spare» έχει «ανάψει φωτιές» στη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα όμως στον Γουίλιαμ που είδε λεπτομέρειες από τη ζωή του να διαρρέουν.

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε δυσάρεστα νέα που αφορούν σε αγαπημένο του πρόσωπο. Ο νονός του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο 82χρονος, τον Δεκέμβριο του 2021, είχε υποστεί ξανά εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί. Τον Ιανουάριο του 2022 χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά λόγω λοίμωξης COVID-19, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα.

Από το πλευρό του στιγμή δεν έχει φύγει η σύζυγός του Άννα Μαρία αλλά και τα πέντε του παιδιά, που ήρθαν εσπευσμένα στην Αθήνα. Η Αλεξία, ο Παύλος, ο Νικόλας, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος, έχουν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους και δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται μαζί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ