Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η συμπαθητική απάντηση του σε θαυμαστή στην πρώτη έξοδο μετά τη διάγνωση καρκίνου της πριγκίπισσας Κέιτ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέρασε τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά του και σήμερα ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του  μετά τη διάγνωση της πριγκίπισσας Κέιτ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βγήκε στο Surrey για την πρώτη του επίσημη υποχρέωση από τον Μάρτιο και διαβεβαίωσε μια καλόκαρδη θαυμαστή ότι θα την φροντίσει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, 41 ετών, φάνηκε συγκινημένος καθώς η εθελόντρια Ρέιτσελ Καντάπα του έδωσε δύο κάρτες περαστικών για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον βασιλιά, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, λέγοντάς της: «Σας ευχαριστώ πολύ, είναι ευγενικό εκ μέρους σας.»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η συμπαθητική απάντηση του σε θαυμαστή στην πρώτη έξοδο μετά τη διάγνωση καρκίνου της πριγκίπισσας Κέιτ
 

Ο Γουίλιαμ βοήθησε στην κουζίνα κατά την επίσκεψή του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής πλεονάζοντων τροφίμων «Surplus to Supper» στο Surrey την Πέμπτη. Και όταν η Rachel ρώτησε για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, λέγοντάς του να «την φροντίσει», ο William υποσχέθηκε: «Θα το κάνω.»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Συνήθως δεν με εμπιστεύονται με μαχαίρι»

Ο Γουίλιαμ δοκίμασε τις μαγειρικές του ικανότητες καθώς βοήθησε τον επικεφαλής σεφ Mario Confait να ετοιμάσει μια σάλτσα μπολονέζ…

Αργότερα είπε στους συναδέλφους εθελοντές: «Ο Mario με κοίταξε μια φορά που έκοβα και είπε ‘συνέχισε’. Συνήθως δεν με εμπιστεύονται με μαχαίρι, θα έκοβα το δάχτυλό μου.»

Πρόσθεσε: “Όλοι κάνετε μια φανταστική δουλειά και όλο αυτό το φαγητό κάνει την κοιλιά μου να τρέμει.»

Οι πρίγκιπες της Ουαλίας είχαν δωρίσει ένα κιβώτιο με ζυμαρικά, πατάτες, κονσερβοσουπές, που πάρθηκε από την κουζίνα του Adelaide Cottage, το οποίο αργότερα παραδόθηκε στη τράπεζα τροφίμων στο Hampton Hub.

Ο Γουίλιαμ βοήθησε στην ταξινόμηση των τροφίμων και των μη φθαρτών δωρεών, συσκευάζοντάς τα και βοηθώντας εθελοντές να φορτώσουν τα κιβώτια στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, πριν πάει στη θέση του συνοδηγού για να βοηθήσει με μια τοπική παράδοση στο κέντρο Hanworth Centre Hub στο Feltham στι δυτικό Λονδίνο, ένα κέντρο νεότητας που παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για τη δημιουργία μιας ασφαλέστερης και καλύτερα συνδεδεμένης κοινότητας.

Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν μια συνεδρία ψυχικής υγείας για νέους 16 έως 24 ετών, όπου οι νέοι συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες και δραστηριότητες φυσικής κατάστασης για την υποστήριξη της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Ο Πρίγκιπας βοήθησε να ξεφορτωθούν τα κιβώτια από το βαν, προτού καθίσει να συνομιλήσει με τρεις νεαρούς που χρησιμοποιούν το κέντρο.

Πηγή Φωτογραφιών: instagram/ princeandprincessofwales

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ