Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η περιοχή στη Βόρεια Ουαλία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μελλοντικού βασιλιά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε ένα νοσταλγικό ταξίδι επιστρέφοντας στη πρώην αεροπορική του βάση στο Anglesey της Βόρειας Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος έζησε στο νησί ως νεόνυμφος με τη σύζυγό του την πριγκίπισσα Κέιτ, υπηρέτησε ως πιλότος διάσωσης της RAF στο RAF Valley από το 2010 έως το 2013.

Σήμερα (Τρίτη 9 Ιουλίου), τον υποδέχτηκαν θερμά στη βάση με την νέα του ιδιότητα ως βασιλικού Επίτιμου Αεροπορικού Συνταγματάρχη, θέση που ανέλαβε από τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, τον περασμένο Αύγουστο.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η περιοχή στη Βόρεια Ουαλία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μελλοντικού βασιλιά.
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η περιοχή στη Βόρεια Ουαλία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μελλοντικού βασιλιά

Η συγκεκριμένη βάση είναι ο μοναδικός σταθμός της RAF στην Ουαλία και φιλοξενεί την 4η Σχολή Εκπαίδευσης Πιλότων, υπεύθυνη για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς πιλότων μαχητικών της Βρετανίας.
Τα πληρώματα της βάσης εκπαιδεύονται επίσης για επιχειρήσεις σε ορεινές και θαλάσσιες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξή του για την επίσημη επίσκεψή του. Παρά τη βροχή, εμφανίστηκε χαμογελώντας, ντυμένος με μπλε σκούρο κοστούμι, γραβάτα με ρίγες και ένα άψογο πουκάμισο.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Επιστρέφει με συγκίνηση στο μέρος όπου έζησε για πρώτη φορά με την πριγκίπισσα Κέιτ

Πύργος Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας

Ξεναγήθηκε στη βάση και συνάντησε προσωπικό από όλο το σταθμό, οι οποίοι μίλησαν στον Γουίλιαμ για την εργασία τους και την καθημερινή ζωή τους στη RAF Valley.

Ο πρώτος σταθμός της ημέρας ήταν στον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, 42 ετών, είδε τους χώρους ελέγχου και τον νέο εξοπλισμό επιτήρησης.

Τμήμα Πυρόσβεσης και Διάσωσης

Στο Τμήμα Πυρόσβεσης και Διάσωσης της βάσης, ο William συνάντησε μέλη του πληρώματος που εργάζονται για την παροχή πυρόσβεσης και διάσωσης αεροδρομίου όλο το χρόνο και πυροσβεστικής κάλυψης εγκαταστάσεων για τη RAF Valley.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η περιοχή στη Βόρεια Ουαλία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μελλοντικού βασιλιά

Καταπολέμηση πυρκαγιάς

Ο πρίγκιπας συμμετείχε σε άσκηση προσομοίωσης πυρκαγιάς, καθήμενος στη θέση του συνοδηγού ενός πυροσβεστικού οχήματος και χειριζόμενος εσωτερικά την μάνικα νερού για να σβήσει τις φλόγες σε ένα αεροπλάνο.

Πηγή Φωτογραφιών: Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ