Μια νέα συνέντευξη έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τον τίτλο Spare («Ρεζέρβα»). Ο γιος του βασιλιά Κάρολου που έχει τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ μίλησε στο CBS και στον Άντερσον Κούπερ στο σόου 60 Minutes. Η εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (8 Ιανουαρίου).

Λίγες μέρες πριν από το ντεμπούτο των νέων απομνημονευμάτων του, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα 10 Ιανουαρίου, ο 38χρονος ήταν ειλικρινής για τα ζητήματα με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του, Γουίλιαμ, πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο Χάρι απάντησε στην ερώτηση για το εάν ή πότε αυτός και η σύζυγός του Mέγκαν Μαρκλ θα σταματούσαν να χρησιμοποιούν τους τίτλους τους ως δούκες του Σάσεξ.

Πολλοί royal experts έχουν καλέσει τον Χάρι και τη Μέγκαν να παραιτηθούν από τους τίτλους που τους έδωσε η βασιλική οικογένεια μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι. Όπως ρώτησε ο Άντερσον Κούπερ τον Χάρι, «Γιατί να μην αποποιηθείτε τους τίτλους σας ως δούκας και δούκισσας;» Τότε ο Χάρι απάντησε: «Τι διαφορά θα είχε αυτό;».

«Μια από τις επικρίσεις που λάβατε είναι ότι “εντάξει, θέλετε να μετακομίσετε στην Καλιφόρνια, θέλετε να αποχωρήσετε από τον θεσμικό ρόλο. Γιατί να είσαι τόσο αποκαλυπτικός;», συνέχισε ο Άντερσον τη συνέντευξή του στον δούκα του Σάσεξ, Χάρι. «Γιατί να αποκαλύψεις συζητήσεις που είχες με τον πατέρα σου ή με τον αδερφό σου; Λέτε ότι προσπαθήσατε να το κάνετε αυτό ιδιωτικά».

Ο Χάρι απάντησε ότι έχει προσπαθήσει να κάνει τα πάντα ιδιωτικά. Ωστόσο, «κάθε φορά που προσπάθησα να το κάνω ιδιωτικά υπήρξαν ενημερώσεις και διαρροές και φύτευση ιστοριών εναντίον μου και της συζύγου μου. Ξέρετε, το μότο της οικογένειας είναι “ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς”. Αλλά είναι απλώς ένα σύνθημα. Και δεν ισχύει πραγματικά.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ