Η στέψη του Καρόλου έχει επιβεβαιωθεί ότι θα γίνει στις 6 Μαΐου. Και ενώ πολλά είναι γνωστά για το ίδιο το γεγονός, εξακολουθεί να υπάρχει ένα ερώτημα στα χείλη των βασιλικών θαυμαστών. Θα κάνει την εμφάνισή του ο πρίγκιπας Χάρι;

Την περασμένη Κυριακή, αποκαλύφθηκε ότι ο μονάρχης είχε απευθύνει πρόσκληση στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ που διαμένουν στο Μοντεσίτο με τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ

Ένας εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Δούκας έλαβε πρόσφατα αλληλογραφία μέσω email από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη». Εάν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν αποφασίσουν να αποδεχτούν την πρόσκλησή τους, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού αποφασίζει να μείνει το ζευγάρι.

Είναι ένα καινούργιο στοιχείο που μπαίνει στην εξίσωση, καθώς το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο αφού τους ζητήθηκε επίσημα να εγκαταλείψει το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage. Στο ακίνητο του Windsor έγινε μία ολόκληρη ανακαίνιση το 2019, κοστίζοντας 2,4 εκατομμύρια λίρες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ