Η πρώην στρίπερ Κάρι Ράιχερτ, η οποία φέρεται να συνόδευε τον Πρίγκιπα Χάρι στα πάρτι του στην Αμερική επανέρχεται στο προσκήνιο με το… εσώρουχο του Βρετανού πρίγκιπα.

Δημοσίευμα του Mirror αναφέρει ότι με την αφορμή της 10ης επετείου του θρυλικού πάρτι στο Βέγκας, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο πρίγκιπας Χάρι, η Κάρι Ράιχερτ δημοπρατεί το εσώρουχό του μαζί με το φόρεμα αλλά και τα εσώρουχα που φορούσε η ίδια την επίμαχη βραδιά.

Η 43χρονη πρώην χορεύτρια υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε μια σουίτα ξενοδοχείου μαζί με τον πρίγκιπα, όταν εκείνος αποφάσισε να μείνει γυμνός. Στη συνέχεια, ο Χάρι φωτογραφήθηκε μαζί με μια άλλη γυναίκα σε φωτογραφίες που διέρρευσαν και έγιναν πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Η Ράιχερτ αποφάσισε να… κατασχέσει το εσώρουχο. 

Η στριπτιζέζ βγάζει τώρα σε δημοπρασία το «πριγκιπικό εσώρουχο», εκτιμώντας πως η αξία του φθάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Hustler Club του Λάρι Φλιντ, ένα κλαμπ από το οποίο λέγεται ότι πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λας Βέγκας.

Η 43χρονη δηλώνει ότι θέλει το μαύρο εσώρουχο να είναι μια υπενθύμιση «του παλιού Χάρι που είχε πλάκα», πριν γίνει «βαρετός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ