Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι έχει παραχωρήσει δύο μεγάλες συνεντεύξεις για να προωθήσει το βιβλίο του. Την πρώτη την έδωσε στο ITV και στον δημοσιογράφο Tom Bradby και τη δεύτερη στο CBS και στον Anderson Cooper. Τα τρέιλερ από τις συνεντεύξεις του Δούκα του Σάσεξ έχουν βγει στον αέρα και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Σε ένα από αυτά, ο πρίγκιπας Χάρι απαντά σε μία δύσκολη ερώτηση.

«Βλέπεις ότι μπορεί να υπάρξει η ημέρα που θα γυρίσεις στα βασιλικά σου καθήκοντα ως full time μέλος της βασιλικής οικογένειας;», ήταν η ερώτηση που του απηύθυνε ο δημοσιογράφος Anderson Cooper. Τότε ο πρίγκιπας Χάρι χωρίς καν να το σκεφτεί απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι».

Πρίγκιπας Χάρι: Οι συνεντεύξεις του λίγο πριν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του

Και οι δύο συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι θα προβληθούν την Κυριακή, δυο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δούκας του Σάσεξ θα μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, για το θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα και τη νέα ζωή του στην Αμερική με την Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους. Ασκεί κριτική στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για το γεγονός ότι δεν υπερασπίστηκε εκείνον και τη σύζυγό του πριν οδηγηθούν στην απόφαση της παραίτησης. «Υπήρχαν διαρροές και κατασκευασμένες ιστορίες από τον Τύπο εναντίον μου και εναντίον της συζύγου μου», δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι. Και προσθέτει: «Το μότο της οικογένειας είναι μην παραπανιέσαι, μην εξηγείς». Και καταλήγει λέγοντας: «Όλη αυτή η ιστορία με το σχολιασμό του παλατιού του Μπάκιγχαμ, όταν μας λένε τα τελευταία έξι χρόνια ότι δεν μπορούμε να εκδώσουμε μία ανακοίνωση να σας προστατέψουμε, αλλά το κάνουν για άλλα μέλη, τότε αυτή η σιωπή θα μπορούσε να εκληφθεί ως προδοσία».

“The family motto is ‘never complain, never explain’, but it’s just a motto.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ