Πέντε μήνες μετά τον τους γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν μια 16ήμερη περιοδεία στην Αυστραλασία.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν την Αυστραλία, τα Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία τον Οκτώβριο του 2018, μια περιοδεία που συνέπεσε με τους Αγώνες Invictus, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Σίδνεϊ εκείνη τη χρονιά.

Το ταξίδι του ζευγαριού έμεινε αξέχαστο για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της Μέγκαν την πρώτη ημέρα στην περιοδεία τους.

Ωστόσο, για όλα τα μέσα ενημέρωσης που είναι διαπιστευμένα στο ταξίδι, υπάρχουν μερικές ξεχωριστές στιγμές που παραμένουν στη μνήμη τους – και δεν είναι όλες ευχάριστες.

Στο τελευταίο επεισόδιο του A Right Royal Podcast, στο βρετανικό HELLO!, η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια και συγγραφέας Valentine Low θυμήθηκε ξανά μια πολύ αμήχανη στιγμή που είχε η ίδιος και οι άλλοι συνάδελφοί του με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ καθώς ξεκίνησαν το ταξίδι τους πίσω στο το Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 16 ημέρες περιοδείας.

«Πετούσαμε από την Τόνγκα πίσω στο Σίδνεϊ. Και συχνά σε αυτές τις περιοδείες, έρχεται ένα σημείο προς το τέλος, όταν το βασιλικό μέλος μπορεί να επισκεφτεί το πίσω μέρος του αεροπλάνου και να συνομιλήσει μαζί μας εκτός ηχογράφησης, ξέρετε, off the record- είναι ένας τρόπος να δημιουργηθούν δεσμοί. Είναι ένας τρόπος άτυπης επαφής. Και μας υποσχέθηκαν ότι είτε ο Χάρι είτε η Μέγκαν θα έρθουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, αλλά αυτό δεν συνέβη. Και αφού δεν συνέβη σε μια πτήση τεσσάρων ή πέντε ωρών, αναρωτιόμαστε πότε;».

«Μόνο αφού προσγειωθήκαμε, ήρθαν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Και ο Χάρι ήταν λίγο πιο μπροστά από τη Μέγκαν. Και δεν είπε πολλά. Έκανε κάποια περίεργη παρατήρηση σχετικά με το ότι θέλανε να προλάβουν το γεύμα της Κυριακής. Και ήταν εντελώς παράξενο. Αλλά αυτό που είπε ήταν αξέχαστο. Είπε, «Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, παρόλο που δεν ήσασταν καλεσμένοι.» Και σκεφτήκαμε, «Τι;»».

Η Βαλεντίν συνέχισε προσθέτοντας πώς αντέδρασε η ίδια και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, καθώς και το σχόλιο του πρίγκιπα Χάρι θεωρήθηκε «αγενές».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ