Μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, συμφώνησαν με το Netflix για την παραγωγή ταινιών, έχουν ήδη συνεργαστεί με τη Disney και τώρα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ ετοιμάζονται να αναλάβουν δικό τους ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα Μέσα, το ζευγάρι το οποίο παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε ένα τύπου ριάλιτι στο Netflix όπου οι κάμερες θα τους ακολουθούν για τρεις μήνες παρουσιάζοντας το φιλανθρωπικό τους έργο.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα “The Sun”, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να “δείξουν στους ανθρώπους το φιλανθρωπικό έργο που κάνουν”. Τα νέα έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την είδηση αναφορικά με τη συμφωνία ύψους 112 εκατομμυρίων λιρών που υπέγραψαν με το Netflix για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, ταινιών και παιδικού προγράμματος.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Θα αναλάβουν δικό τους ριάλιτι στο Netflix;

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, “το νέο reality show θα είναι «καλαίσθητο» και θα επικεντρωθεί μόνο στην φιλανθρωπική τους δράση. Μπορεί να είχαν όλες αυτές τις υπέροχες ιδέες για την παραγωγή εκπομπών για το περιβάλλον και τις κοινωνικές ανισότητες αλλά το Netflix προφανώς θέλει την… σάρκα τους”, δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα έφτασαν στο Παλάτι και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια. Ο Βασιλικός βιογράφος Ίνγκριντ Σάουαρντ είπε στην εφημερίδα πως αυτή η συμφωνία για το ριάλιτι δείχνει ότι είναι «υποκριτές» αφού ο κυριότερος λόγος για την αποχώρηση τους από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν η προστασία της ιδιωτικής ζωής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ