Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο γάμος της «πίσω αυλής» που «κανείς δεν ξέρει».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018 μπροστά σε χιλιάδες θεατές από όλο τον κόσμο. Η παραδοχή τους για μια δεύτερη, ιδιωτική τελετή «που δεν γνωρίζει κανείς» έφερε αναστάτωση.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Ο γάμος της «πίσω αυλής» που «κανείς δεν ξέρει».
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο γάμος της «πίσω αυλής» που «κανείς δεν ξέρει» – Πηγή: Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν γιορτάζουν δύο ορόσημα αυτή την εβδομάδα – την επίσημη έκτη επέτειο του γάμου τους και έξι χρόνια από τότε που αντάλλαξαν όρκους μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury σε μια «μαγική» τελετή στον κήπο.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο γάμος της «πίσω αυλής» που «κανείς δεν ξέρει» – Πηγή: Netflix

Στο βιβλίο του Spare, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε γνωστή  τη στιγμή που αντάλλαξαν όρκους στο πρώην σπίτι τους στο Nottingham Cottage στο παλάτι του Kensington, όπου ο Χάρι έκανε πρόταση γάμου το 2017.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο γάμος της «πίσω αυλής» που «κανείς δεν ξέρει» – Πηγή: Netflix

Ο Χάρι θυμήθηκε τον «ανεπίσημο» εορτασμό τους με μάρτυρες μόνο τα αγαπημένα τους σκυλιά. Ο Harry περιγράφει την στιγμή ως μια ιερή και γεμάτη αγάπη στιγμή, γεμάτη με υποσχέσεις και αφοσίωση.

«Ο αρχιεπίσκοπος έφτασε στο επίσημο μέρος, είπε τα λίγα λόγια που μας έκαναν Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ, τίτλους που έδωσε η γιαγιά, αν και είχε ήδη κάνει κάτι παρόμοιο μέρες νωρίτερα, στον κήπο μας. Μια μικρή τελετή, μόνο εμείς οι δύο, ο Γκάι και η Πούλα οι μόνοι μάρτυρες, μη δεσμευτικές, εκτός από τις ψυχές μας», έγραψε.

Πηγή: Netflix

Είχαν σχολιάσει για πρώτη φορά τον κρυφό γάμο τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Oprah Winfrey. «Ξέρεις, τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, παντρευτήκαμε», είπε η Μέγκαν. «Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Οι όρκοι που έχουμε πλαισιώσει στο δωμάτιό μας είμαστε μόνο εμείς οι δύο στην αυλή μας με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ», πρόσθεσε, πριν ο Χάρι τραγουδήσει αστειευόμενος: «»Just the three of us»

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι ενώ το κεντρικό γεγονός ήταν ένα «θέαμα» για όλους, το ζευγάρι ήθελε να παραμείνει η «ένωση» μεταξύ των δύο τους. Εφόσον δεν υπήρχαν οι ελάχιστοι δύο μάρτυρες και δεν έλαβε χώρα σε αδειοδοτημένο χώρο, ήταν πιθανότατα περισσότερο μια ευλογία.

Ο γάμος της «πίσω αυλής» που «κανείς δεν ξέρει» – Πηγή: Netflix

Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby, επιβεβαίωσε αργότερα ότι η νόμιμη τελετή ήταν στις 19 Μαΐου. «Ο νόμιμος γάμος έγινε το Σάββατο. Υπέγραψα το πιστοποιητικό γάμου, το οποίο είναι νόμιμο έγγραφο, και θα είχα διαπράξει σοβαρό ποινικό αδίκημα αν το είχα υπογράψει γνωρίζοντας ότι ήταν ψευδές», είπε ο Γουέλμπι σύμφωνα με το CNN.

Διατηρώντας το απόρρητο του ευτυχισμένου ζευγαριού, συμπλήρωσε: «Μπορείτε λοιπόν να κάνετε ό,τι σας αρέσει. Αλλά ο νόμιμος γάμος έγινε το Σάββατο, αλλά δεν θα πω τι συνέβη σε προηγούμενες συναντήσεις».

Η γαμήλια δεξίωση της Μέγκαν και του Χάρι

Η Μέγκαν φαινόταν εκπληκτική με το νυφικό της Givenchy για τον νόμιμο γάμο της με τον Χάρι, ο οποίος φορούσε τη μαύρη στρατιωτική του στολή. Αφού αντάλλαξαν όρκους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το ζευγάρι έκανε γαμήλια δεξίωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν ως μέρος του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix, Χάρι και Μέγκαν, δείχνουν ότι ο Δούκας ήταν δακρυσμένος καθώς σήκωσε ένα ποτήρι με τη νέα του σύζυγο πριν οι νεόνυμφοι κόψουν τη γαμήλια τούρτα τους με σπαθί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ