Στις 6/5/2021 ο Άρτσι έγινε 2 ετών κι έτσι ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του μοιράστηκαν μια πολλή γλυκιά εικόνα του γιου τους.

Η εικόνα, η οποία ανέβηκε στην ιστοσελίδα Archewell του βασιλικού ζευγαριού, δείχνει τον μικρό να παίζει με μερικά μπαλόνια. Ο μικρός Άρτσι φορά ένα πουλόβερ, τζιν και στο παρασκήνιο της εικόνας, μπορείτε να δείτε τους καταπράσινους κήπους, ενώ η εικόνα μπορεί να έχει τραβηχτεί στο αρχοντικού Montecito ύψους 11 εκατομμυρίων λιρών.

Ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Άρτσι Πρίγκιπας Χάρι

Νωρίτερα σήμερα, ο πρίγκιπας Χάρι, και η Μέγκαν Μάρκλ έκαναν μια συγκινητική χειρονομία προς τιμήν του γιου τους. Σε μια δήλωση στον ιστότοπό τους Archewell, το βασιλικό ζευγάρι ενθάρρυνε τις δωρεές από το κοινό στον Γκάβι, τη Συμμαχία Εμβολίων, η οποία εργάζεται για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι σε όλες τις γωνιές του κόσμου μπορούν να έχουν δίκαιη πρόσβαση στο εμβόλιο COVID-19, ανεξάρτητα από το τον πλούτο ή την περίπτωσή τους.

Οι Sussexes δήλωσαν: «Έχουμε συγκλονιστεί βαθιά τα τελευταία δύο χρόνια για να νιώσουμε τη ζεστασιά και την υποστήριξη για την οικογένειά μας προς τιμήν των γενεθλίων του Άρτσι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ