Στην Καλιφόρνια, εκεί που ζει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχει δοθεί εντολή να εκκενωθούν σπίτια εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων λάσπης. Χιλιάδες κατοικίες, ανάμεσά τους και εκείνες που βρίσκονται στη γειτονιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, στο Montecito αναμένεται να εκκενωθούν.

Η Ellen DeGeneres που μένει κοντά στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ανάρτησε ένα βίντεο στα social media με το οποίο προκαλεί ανησυχία. Στο βίντεο φαίνεται να βρέχει και ποτάμια από λάσπες να έχουν σχηματιστεί. «Το Montecito είναι σε πλήρη εκκένωση. Ολόκληρη η πόλη. Αυτό είναι τρελό. Έχουμε πρωτοφανή βροχή», γράφει στη λεζάντα του βίντεο τους. Στο βίντεο η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ακούγεται να λέει εμφανώς ταραγμένη: «Πρέπει να είμαστε πιο ευγενικοί με τη Μητέρα Φύση. Μείνετε ασφαλείς».

Τη Δευτέρα, το τοπικό τμήμα πυροσβεστικής ζήτησε από τους κατοίκους του Montecito να εκκενώσουν την περιοχή. Το ίδιο βράδυ, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στα γυρίσματα μίας συνέντευξης που παραχώρησε σε late night show στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ έμεινε πίσω στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι, 3 ετών και τη Λίλιμπετ, 1.5 έτους.

Fellow Montecito resident, Ellen DeGeneres, shared a worrying video of herself seeking shelter amid the severe weather. She said: “Montecito is under complete evacuation, the entire town. This is crazy! We are having unprecedented rain. We have horses ready to evacuate.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ