Έξω από το κάστρο του Windsor η βρετανική βασιλική οικογένεια επανενώθηκε. H Kέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι έφτασαν μαζί στο σημείο όπου ο κόσμος κατέθετε λουλούδια και για τη βασίλισσα. Ντυμένοι στα μαύρα, τα βασιλικά μέλη ήταν ιδιαίτερα θλιμμένα και δέχτηκαν τα συλλυπητήρια του απλού κόσμου που είχε κατακλύσει το κάστρο, τιμώντας τη μνήμη της βασίλισσας. Κατά την αποχώρησή τους από το σημείο, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μία κίνηση προς τη Μέγκαν που προκάλεσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Πρίγκιπας Χάρι: Η ευγενική κίνηση προς τη Μέγκαν που προκάλεσε θετικά σχόλια

Ο Χάρι φάνηκε να ανοίγει ο ίδιος την πόρτα του αυτοκινήτου στη Μέγκαν και οι θαυμαστές του τον επαίνεσαν για αυτή την ευγενική κίνηση. «Είναι τόσο ρομαντικός», «Ο Χάρι είναι τζέντλεμαν», «Της άνοιξε την πόρτα! Είναι τόσο ωραίοι μαζί», έγραφαν κάποια από τα σχόλια αυτά.

Από το 2018 όπου παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν στην Αμερική και προτεραιότητά τους είναι η οικογένειά τους και τα δύο παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ