Ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε τα φετινά Χριστούγεννα να πάρει μία πολύ όμορφη απόφαση και να βοηθήσει την οργάνωση Scotty’s Little Soldiers. Ο δούκας του Σάσεξ φόρεσε τη στολή του Άγιου Βασίλη για φιλανθρωπικό σκοπό, απήθυνε ένα μήνυμα στα ορφανά παιδιά των Βρετανών Στρατιωτικών.

Ο Πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε με την αγαπημένη στολή του Άγιου Βασίλη θέλοντας να δώσει το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την ενίσχυση της οργάνωσης που φροντίζει τα ορφανά παιδιά.

“Θέλω να σας παροτρύνω να κοιτάξετε γύρω σας και να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μέρος μιας οικογένειας, μέλη μιας φανταστικής κοινότητας κι ότι θα υπάρχει για σας υποστήριξη κάθε μέρα που θα την χρειαστείτε. Γνωρίζω πόσο απίστευτα δυνατοί είστε, αφού γνώρισα ορισμένους, για την ακρίβεια τους περισσότερους από σας πριν από λίγα χρόνια. Είναι απίστευτα δύσκολο να χάνεις έναν γονιό, αλλά ξέρω ότι βοηθάτε ο ένας τον άλλο κι ανοίγεται ένα φανταστικό μέλλον μπροστά σας. Οι γονείς σας δεν θα ξεχαστούν ποτέ, ούτε κι εσείς και πραγματικά ελπίζω και γνωρίζω ότι όλοι σας σήμερα θα γυρίσετε στα σπίτια σας μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο. Κι οι μικρότεροι από εσάς πιθανώς με λερωμένα τα προσωπάκια από τα φαγητά. Να έχετε υπέροχα Χριστούγεννα και εύχομαι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Δούκας του Σάσεξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ