Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, πριν από λίγες ώρες, στον δρ Γκάμπορ Μάτε, κατά τη διάρκεια διαδικτυακού event. Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Ρεζέρβα», στην οποία ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται την εφηβεία του και περιγράφει  την κατάρρευση της σχέσης του με τον πατέρα του (βασιλιά Κάρολο Γ’) και τον αδερφό του (πρίγκιπα Ουίλιαμ), μίλησε για όλα.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι ανέκαθεν ένιωθε «ελαφρώς διαφορετικός» από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και ότι η χρήση κάνναβης τον βοήθησε, κατά τη διάρκεια μακροσκελούς συζήτησης με τον Ουγγροκαναδό γιατρό και συγγραφέα, ειδικό σε ψυχικά τραύματα.

«Σε όλη μου τη ζωή, από νεαρή ηλικία, ένιωθα ελαφρώς διαφορετικός από την υπόλοιπη οικογένειά μου», είπε ο Χάρι στον δρ Μάτε. «Ένιωθα περίεργα σε αυτό το περιβάλλον και ξέρω πως και η μητέρα μου ένιωθε το ίδιο», είπε αναφερόμενος στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

O πρίγκιπας Χάρι με τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ

Ισχυρίστηκε ότι τον «έσωσε» η σύζυγός του Μέγκαν, «ένας εξαιρετικός άνθρωπος» που «προερχόμενος από έναν διαφορετικό κόσμο», τον βοήθησε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γκάμπορ Μάτε – συγγραφέας πολλών βιβλίων για τα ψυχικά τραύματα, τον εθισμό και τις ασθένειες – διέγνωσε διαταραχή ελλειμματικής προσοχής στον πρίγκιπα Χάρι. Συνοψίζοντας τη ζωή του μέχρι σήμερα, ο δρ Μάτε υπογράμμισε ότι ο Χάρι – ο οποίος έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών και αργότερα υπηρέτησε στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στο Αφγανιστάν – υποφέρει από «πολλά ψυχικά τραύματα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ