Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στο Παλάτι μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπανκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί στις αρχές του 2021. Και όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους συζητούν ήδη το φύλο και τα πιθανά ονόματα μωρών.

Πώς (πιθανόν) θα ονομάσει η πριγκίπισσα Ευγενία το μωρό που περιμένει;

Σύμφωνα με το site στοιχημάτων «Betfair», δύο ονόματα είναι τα επικρατέστερα για το βασιλικό μωρό, τα οποία είναι εξαιρετικά χαριτωμένα και παραδοσιακά.

Εκπρόσωπος της «Betfair» ανακοίνωσε ότι τα ονόματα Άλις και Άρθουρ είναι μέχρι στιγμής τα φαβορί με πιθανότητα 8/1.

Άλλα πιθανά ονόματα για κορίτσι είναι το Σίλια, το Αουγκούστα και το Νταϊάνα, στη μνήμη της αδικοχαμένης θείας της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Πώς (πιθανόν) θα ονομάσει η πριγκίπισσα Ευγενία το μωρό που περιμένει;

Άλλα πιθανά ονόματα για αγόρι είναι το Χένρι και το Τόμας ενώ από τα πιο μη δημοφιλή ονόματα είναι το Μπόρις.

Άλλα πιθανά ονόματα μωρών είναι το Βικτώρια και το Άλμπερτ με χαμηλότερες βέβαια πιθανότητες από τα προηγούμενα.

Πώς (πιθανόν) θα ονομάσει η πριγκίπισσα Ευγενία το μωρό που περιμένει;

Η στοιχηματική εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης αποδόσεις σχετικά με το μήνα γέννησης του βασιλικού μωρού, με τον Ιανουάριο να είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ ακολουθεί ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος και ο Απρίλιος με μικρότερες βέβαια πιθανότητες.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα σε μια επίσημη δήλωση που έγραφε: «Η Αυτού Υψηλότης πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρούκσμπανκ με χαρά ανακοινώνουν ότι περιμένουν μωρό στις αρχές του 2021. Ο Δούκας της Υόρκης και η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης, ο κύριος και η κυρία Τζορτζ Μπρούκσμπανκ, η βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευγενία ανέβασε δύο εκπληκτικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – μία με την ίδια και τον Τζακ που έλαμπαν από ευτυχία, και μια άλλη με ένα ζευγάρι μωρουδίστικα μποτάκια. «Ο Τζακ και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για τις αρχές του 2021 …» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ