Οι royals fans έχουν εμμονή με τον πρίγκιπα Λούις, ο οποίος έχει τη μοναδική ικανότητα με τη ζωηράδα του να κλέβει την παράσταση. Ωστόσο, ο αδερφός του, πρίγκιπας Τζορτζ ήταν εκείνος που παραβίασε το πρωτόκολλο.

Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ από πολύ μικρά εκπαιδεύονται ως προς τα καθήκοντά τους. Ειδικά ο πρίγκιπας Τζορτζ, που είναι ο τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, ως μελλοντικός βασιλιάς, τηρεί μια σειρά αυστηρών κανόνων.


Ο πρίγκιπας Τζορτζ στο μπαλκόνι του Buckingham Palace, με τους γονείς του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πριγκίπισσα Κέιτ και τα αδέρφια του, Σάρλοτ και Λούις. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images/Αρχείο)
Ο πρίγκιπας Τζορτζ στο μπαλκόνι του Buckingham Palace, με τους γονείς του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πριγκίπισσα Κέιτ και τα αδέρφια του, Σάρλοτ και Λούις. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images/Αρχείο)

Από το μήκος του παντελονιού του μέχρι τον τρόπο που ταξιδεύει ο Τζορτζ πρέπει να εφαρμόζει συγκεκριμένες αρχές. Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν συνέβη το 2016.

Ήταν η χρονιά που ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα επισκέφτηκε το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι παρέθεταν δείπνο για τον Ομπάμα και την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα.

Οι Ομπάμα έφτασαν στο παλάτι του Κένσινγκτον με βροχερό καιρό και τους υποδέχτηκαν ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο Χάρι που μπήκαν κάτω από την ομπρέλα τους για να φιλήσουν τη Μισέλ Ομπάμα. Ντυμένοι σχετικά casual, χωρίς γραβάτες όλοι μαζί πόζαραν για μια φωτογραφία πριν περάσουν μέσα.Μέσα ξύπνιος ήταν ο πρίγκιπας Τζορτζ, τριών ετών τότε, που του επιτράπηκε να μείνει να πάει για ύπνο 15’ αργότερα προκειμένου να συναντήσει τους Ομπάμα.

Ωστόσο ο μικρός πρίγκιπας αψήφησε τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα των ανακτόρων και εμφανίστηκε φορώντας το μπουρνούζι του με κεντημένο το μονόγραμμα του, gingham πιτζάμες και sleepers.

Είναι ένα από τους απαράβατους κανόνες τα βασιλικά παιδιά να μην συναντώνται με αρχηγούς κρατών. Ωστόσο, αυτό απλά δεν ισχύει στην οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς τα παιδιά του έχουν γνωρίσει και τον πρωθυπουργό Καναδό Justin Trudeau και τον Boris Johnson όταν ήταν πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό που ήταν επίσης παράβαση πρωτοκόλλου στη συνάντηση του Τζορτζ με τους Ομπάμα ήταν το ντύσιμο του μικρού Τζορτζ. Ο Ομπάμα σχολίασε την αξιολάτρευτη στιγμή εκείνη την εποχή, αστειευόμενος ότι ήταν ένα «χαστούκι στο πρόσωπο».

«Δεν είναι μόνο το Κογκρέσο. Ακόμη και ορισμένοι ξένοι ηγέτες κοιτάζουν μπροστά, προσδοκώντας την αποχώρησή μου», είπε.

«Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Τζορτζ εμφανίστηκε στη συνάντησή μας με το μπουρνούζι του. Αυτό κι αν ήταν χαστούκι στο πρόσωπο. Μια σαφής παραβίαση του πρωτοκόλλου.»

Ο πρίγκιπας Τζορτζ πήρε μέρος στην επίσημη επίσκεψη των γονιών του στην Αυστραλία το 2014, όταν ήταν ενός έτους.  (Photo by Mark Nolan/Getty Images/Αρχείο)
Ο πρίγκιπας Τζορτζ πήρε μέρος στην επίσημη επίσκεψη των γονιών του στην Αυστραλία το 2014, όταν ήταν ενός έτους. (Photo by Mark Nolan/Getty Images/Αρχείο)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ