Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει θέματα τέτοιας φύσης αλλά και στους ειδικούς να επικοινώσουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους με το ευρύ κοινό και να συμβάλλουν στην κατάρριψη των ταμπού που αφορούν το θέμα αυτό.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνας. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος χρόνια αργότερα, έπασχε από κρίσεις πανικού. «Στην περίπτωσή μου, κάθε φορά που βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο με πολύ κόσμο, που ήταν συχνό φαινόμενο, ίδρωνα και η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά, έκανε σαν πλυντήριο ρούχων όταν στριφογυρνάει. Σκεφτόμουν: ”Θεέ μου βγάλε με από εδώ. Δεν μπορώ να φύγω. Έπρεπε να κρύψω πως αισθάνομαι».

Πρίγκιπας Χάρι: Έπασχε από κρίσεις πανικού

Τον περασμένο Ιούλιο, ο τρυφερός πατέρας του Άρτσι και την Λίλιμπετ είχε εμφανιστεί σε μία ταινία μικρού μήκους για το BetterUP, που παρέχει βοήθεια και ενθάρρυνση σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας. «Έχουμε όλοι μεγαλείο μέσα μας. Η διαδικασία αυτή μας βοηθά να ξεκλειδωθούμε. Είναι μία πρακτική που δεν έχει τέλος και σε βοηθά να γίνεσαι ολοένα και πιο ευέλικτος», είχε αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ