Είναι επίσημο πλέον ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έλαβαν πρόσκληση για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου. Εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Δούκας έλαβε ένα email από το γραφείο του βασιλιά για τη στέψη του. Είναι απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας για το αν θα παρευρεθούν και δεν θα το αποκαλύψουμε εμείς αυτή τη στιγμή».

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Πολλή συζήτηση έγινε και για αν τελικά θα καλούνταν με τη σύζυγό του στη στέψη, μετά τα απομνημονεύματα του Spare, τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις και το ντοκιμαντέρ του Netflix.

Tο νέο ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προσκλήθηκαν στη στέψη δίχασε τους βασιλικούς θαυμαστές. «Είναι δίκοπο μαχαίρι. Ανεξάρτητα για το τι θα αποφασίσουν να κάνουν», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Εύχομαι ο Χάρι και η Μέγκαν να αποφασίσουν γρήγορα για το αν θα παρευρεθούν στη στέψη του πατέρα τους. Τους έχω στηρίξει από την αρχή. Ο Χάρι πρόσφατα δήλωσε: «Η μπάλα είναι στο γήπεδό τους». Χάρι, η μπάλα είναι τώρα στο δικό σου γήπεδο. Θα πρέπει να πας», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής και ένας τρίτος: «Ο Χάρι μπορεί να πάει αν θέλει αλλά θα αφήσει τη Μέγκαν και τα παιδιά πίσω».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ