Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να στεφθεί επίσημα μονάρχης και 2 χιλιάδες άτομα πρόκειται να παρευρεθούν στο γεγονός. Ωστόσο, μετά την εκδήλωση, ή ακόμα και από τώρα, αναμένεται να δούμε μια νέα αγγλική παράδοση που σχετίζεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον αδερφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ θα μπορούσαμε ενδεχομένως να δούμε μερικά νέα βασιλικά ονόματα να χρησιμοποιούνται σε pubs.

Με συνέντευξή του ο Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το πώς θα μπορούσαν να αλλάξουν οι pubs στην Αγγλία. «Τα ονόματα των pubs συνδέονται με διαφορετικά μέρη της αγγλικής ιστορίας… Πολλές δηλώσεις πίστης στο Στέμμα, κάτι πολύ σημαντικό, οπότε το “The Queen’s Head” ήταν μια δήλωση πίστης ίσως είτε στη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄ είτε στη βασίλισσα Βικτώρια», είπε.

Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να στεφθεί επίσημα μονάρχης τον Μάη και ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα είπε: «Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχουμε τώρα κάποια pub που θα λέγεται Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, γιατί είναι παράδοση στην Αγγλία να μην αποκαλούν μια pub σύμφωνα με τον βασιλεύοντα μονάρχη, αλλά συμβαίνει μόνο αφού πεθάνουν».

πρίγκιπας τζορτζ βασιλιάς κάρολος
Πρίγκιπας Τζορτζ, πρίγκιπας Λούις, πριγκίπισσα Σάρλοτ

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να συζητήσουν τον ρόλο που θα παίξει ο εγγονός του, πρίγκιπας Τζορτζ στην τελετή. Βασιλικός συντάκτης των The Sunday Times ανέφερε ότι ο Τζορτζ αναμένεται να έχει έναν «σημαντικό» ρόλο στη στέψη του παππού του και θα παραστεί στην τελετή, απουσιάζοντας από το σχολείο του. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε ότι και τα εγγόνια της Καμίλα θα παραστούν και θα έχουν επίσης κάποιον ρόλο.

Οι νεαροί κληρονόμοι παρακολουθούν συνήθως την τελετή, αλλά δεν παίζουν κανέναν ρόλο σε αυτήν, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος δεν έπαιξε ρόλο στη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 1953, και ομοίως η βασίλισσα παρακολουθούσε μόνο τη στέψη του πατέρα της, του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’.

Βασιλιάς Κάρολος: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το έμβλημα της στέψης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ