Η Μέγκαν Μαρκλ δάνεισε πρόσφατα τη φωνή της σε ένα ντοκιμαντέρ της Disney για τους ελέφαντες οπότε μάλλον ήταν θέμα χρόνου μέχρι και ο σύζυγος της πρίγκιπας Χάρι να μπει και εκείνος στον κόσμο της ψυχαγωγίας!

Ο δούκας του Σάσεξ δάνεισε τη φωνή του σε ένα ειδικό επετειακό επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων «Ο Τόμας & οι Φίλοι του» με τίτλο «Ο Τόμας & οι Φίλοι του: Ένα βασιλικό τρένο», το οποίο θα προβληθεί από το Netflix την 1η Μαΐου.

Η βρετανική σειρά κινουμένων σχεδίων γιορτάζει την 75η επέτειό της και ο Χάρι προλόγισε το επετειακό επεισόδιο έναντι μίας δωρεάς που δόθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο γιος του Άρτσι Χάρισον πρέπει να ήταν η έμπνευση πίσω από αυτή την κίνηση του Χάρι. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πόσο του άρεσε η σειρά όταν ήταν μικρός. «Ο Τόμας το Τρενάκι ήταν ένα τόσο κατευναστικό και οικείο πρόσωπο για τόσες πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια – διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας τα παιδιά για σημαντικά ζητήματα μέσω συναρπαστικών ιστοριών και χαρακτήρων. Και εγώ έχω αναμνήσεις, μεγαλώνοντας με τον «Τόμας & οι Φίλοι του», να μεταφέρομαι σε νέα μέρη μέσα από τις περιπέτειες του. Είμαι πολύ περήφανος που μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτό το ειδικό επεισόδιο. Εύχομαι στον «Τόμας & οι Φίλοι του» μια πολύ χαρούμενη επέτειο».

Στο επεισόδιο αυτό τη φωνή της έχει δανείσει και η ηθοποιός Ρόζαμουντ Πάικ για το χαρακτήρα της δούκισσας του Λάφμπορο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ