Μετά τη διαρροή ενός αποσπάσματος από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», το οποίο περιγράφει τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών, αποκαλύφθηκε ένα κομμάτι του βιβλίου το οποίο αναφέρεται στον πρίγκιπα Γουιλιαμ.

Σύμφωνα με την Page Six, στα απομνημονεύματά του, ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη» της ζωής του, φορώντας μια ναζιστική στολή σε ένα πάρτι του 2005. Ο γιος του βασιλιά Κάρολου έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα αρκετές φορές στο παρελθόν, και τώρα μεταθέτει την ευθύνη σε άλλα μέλη της οικογένειάς του στο νέο του βιβλίο.

Στο «Spare», ο Χάρι γράφει για την επιλογή της στολή, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μια επιλογή ανάμεσα σε δύο: μια στολή πιλότου ή μια ναζιστική στολή.

«Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ, τους ρώτησα τι σκέφτονται. Ναζιστική στολή, μου είπαν”», γράφει ο Χάρι, προσθέτοντας ότι όταν πήγε σπίτι και τους τη δοκίμασε. «Ούρλιαξαν και οι δύο. Χειρότερο από τη στολή του Γουίλι!», γράφει, κάτι που για πολλούς αποτελεί σφάλμα του Χάρι να δημοσιοποιηθεί.

Τα τελευταία σχόλια του πρίγκιπα Χάρι για την Κέιτ Μίντλετον έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αναφορά που έκανε στη σειρά ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan», όπου αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αντέξουν οι γυναίκες που παντρεύονται στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι πρέπει να είναι «πρόθυμες και ικανές».

Καθώς πλάνα της πριγκίπισσας Κέιτ εμφανίζονται στην οθόνη σε ένα από τα επεισόδια, μαζί με έναν τίτλο που έγραφε: «Η πριγκίπισσα σε κρίση», ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται σε όσα πέρασε η σύζυγος του αδερφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, από τότε που παντρεύτηκε τη βασιλική οικογένεια.

«Ο πόνος και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται σε αυτό το βασιλικό ίδρυμα, αυτή η φρενίτιδα… Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία», σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ