Ο πρίγκιπας Αλβέρτος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν, στο people. O Αλβέρτος τόνισε ότι είναι «πραγματικά περήφανος» για τη μητέρα των παιδών του και παραδέχτηκε ότι το 2021 ήταν μια «πολύ δύσκολη χρονιά» για τη Σαρλίν.

«Η Σαρλίν τα πάει πολύ καλά. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ήταν ενεργή σε πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις. Η Σαρλίν ασχολείται περισσότερο με τη δημόσια ζωή και φροντίζει πράγματα για τα οποία είναι παθιασμένη», ανέφερε στη συνέντευξή του.

«Η σύζυγός μου επισκεπτόταν διάφορες εγκαταστάσεις του Μονακό, όπως ο Ερυθρός Σταυρός και επισκεπτόταν ανθρώπους στα σπίτια τους», συνέχισε. «Της αρέσει πολύ να κάνει πράγματα μαζί και με τα παιδιά, οπότε η φετινή χρονιά τελειώνει όμορφα. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το πώς έχουν τα πράγματα», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Ο πρίγκιπας του Μονακό σημείωσε ότι το 2021 ήταν «μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη», αλλά κατά τη συνέντευξή του τόνισε: «Πραγματικά το ανέτρεψε με απίστευτο τρόπο».

Το Παλάτι ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε επιστρέψει στο Μονακό και «θα συνέχιζε την ανάρρωση της στο Πριγκιπάτο». Τον Νοέμβριο του 2021, ο Αλβέρτος είπε στο people ότι η σύζυγός του, η οποία «υπέφερε με απίστευτη κούραση», λάμβανε θεραπεία σε μια εγκατάσταση «εκτός του Μονακό».

Η μητέρα του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας είχε επιστρέψει στο Πριγκιπάτο τον ίδιο μήνα, αφού πέρασε αρκετούς μήνες στην Αφρική λόγω σοβαρής λοίμωξης στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό που προσβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

Μιλώντας στο Nice-Matin φέτος τον Μάιο, η Σαρλίν ανέφερε: «Όταν επέστρεψα στο Πριγκιπάτο, εστίασα όλη μου την ενέργεια στα παιδιά μου, τον σύζυγό μου και την υγεία μου, επειδή είναι η προτεραιότητά μου. Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη και δεν θέλω να πάω πολύ γρήγορα. Ο δρόμος ήταν μακρύς, δύσκολος και τόσο επίπονος. Σήμερα νιώθω πιο ήρεμη». Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα είπε επίσης δηλώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο σπίτι μου στο Μονακό και με την οικογένειά μου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ