Ο Νοέμβριος είναι ιδιαίτερος μήνας για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς στις 16 Νοεμβρίου του 2010, το Kλάρενς Χάουζ ανακοίνωσε τους αρραβώνες του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον. «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δεσποινίς Μίντλέτον αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια των ιδιωτικών τους διακοπών στην Κένυα. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ενήμερωσε τη βασίλισσα και τα στενά μέλη της οικογένειά του. Επίσης ζήτησε την άδεια απο τον πατέρα της δεσποινίδος Μίντλετον», έγραφε η ανακοίνωση.

Έπειτα δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πρίγκιπα Γούλιαμ με την Κάθριν από το παλάτι του Αγίου Ιακώβου. Σε εκείνες τις φωτογραφίες αποκαλύφθηκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσέφερε στην Κάθριν ένα υπέροχο δαχτυλίδι με μπλε ζαφείρι και διαμάντια που ανήκε στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Είναι ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι. Πολύ ξεχωριστό. Όσο ξεχωριστή είναι η Κάθριν. Έτσι ήμουν σίγουρος ότι η μητέρα μου δεν έλειψε από κοντά μας εκείνη την ημέρα!», είπε ο Δούκας του Κέιμπριτζ για την επιλογή του δαχτυλιδιού.

Ο λαμπερός γάμος του βασιλικού ζευγαριού που μεταδόθηκε σε όλο τον πλανήτη, τελέστηκε στις 29 Απριλίου του 2011. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζόρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Στις 27 Νοεμβρίου το 2017, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τους δικούς τους αρραβώνες. Τον ίδιο μήνα, συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου του 1947, παντρεύτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ τον πρίγκιπα Φίλιππο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ